Hirdetés

Továbbfejlesztett kiadást kapott a Razer gamer maszkja



|

Az eredeti koncepció egyik nagy ígéretét váltja be a Razer Zephyr Pro.

Hirdetés

Első pillantásra a tavalyi CES dobogós őrültségének tűnt a gamer termékekben utazó Razer koncepciója, a Project Hazel, ami egy LED-világítással kidekorált, játékosoknak szóló N95-ös maszk volt.

A sokak által vad szemforgatással fogadott ötlet azonban végül valódi termékként is visszaköszönt: ez lett a Razer Zephyr, amit villámgyorsan elkapkodtak az érdeklődők és a nyerészkedők. A Razer addig üti a vasat, amíg meleg, a CES 2022-m ugyanis bemutatták a maszk új kiadását, a Razer Zephyr Prót.

Hirdetés

A "profi" változat nagy dobása, hogy a beépített hangszóróinak köszönhetően egy méteres távolságban akár 60 dB-lel is képes felerősíteni a hangunkat. Ezzel teljesül a prototípus eredeti ígérete, hiszen már abban is ott volt a hangosítós technológia, ám a Zephyrben végül mégsem köszönt vissza. A funkció egy gombnyomással deaktiválható, ami a Razer szerint szükséges is ahhoz, hogy a maszk tartani tudja az 5-6 órás üzemidőt.

Ettől eltekintve a Zephyr Pro ránézésből és súlyra (206 g) is megegyezik a normál változattal, így pusztán a dizájn miatt semmiképp sem éri meg az 50 dolláros felárát (bár a megéri-kérdés feszegetése eleve rossz ötlet egy ilyen terméknél). A 150 dolláros Zephyr Próhoz 10 N95-ös szűrőt is kapunk, ami 30 napra elég, a folyton maszkban játszani vágyók viszont akár a 199 dolláros csomagra is befizethetnek 100 napra elegendő szűrővel.

A maszk megjelenési dátumát egyelőre nem árulta el a Razer, de az új kiadás vélhetően hamarabb megérkezik majd a boltokba, mint az alap változat, ami a januári koncepció bemutatója után 9 hónappal lett megvásárolható termék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.