Hirdetés

Trendi gamerlaptop lett az Alienware m15



|

Az Alienware is beadta a derekát: vékony, de azért kellően erős gamerlaptop az új Alienware m15.

Hirdetés

Egykor a gamerlaptopok nagy és vaskos monstrumok voltak, manapság azonban egyre több az olyan gép, ami kellően vékony, ennek ellenére nagyon erős. A gamerlaptop manapság már nem feltétlen olyan gép, ami egy ultrabooknál nagyságrendekkel vastagabb és csúnyább. 

Hirdetés

A trendeket eddig nem igazán követte az Alienware, de most beadta a derekát. Az Alienware m15 az első olyan gamerlaptop a márka kínálatában, amely az új, vékony dizájnt követi. Természetesen a laposabb és könnyebb kialakítás azért némi kompromisszumot is igényelt. 

Az Alienware 13 utódja, vagyis az Alienware m15 összesen 14 százalékkal laposabb, és 20 százalékkal könnyebb. Ráadásul a kijelző mérete már 15,6 hüvelykes, nem 13,3. 

A felhasználók ezúttal NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy GTX 1070 Max-Q videokártyák választhatnak. A processzor egy 4-magos Intel Core i5-8300H vagy egy 6-magos Intel Core i7-8750H lehet. A belépőmodell 1080p-s, 60 Hz-es panelt kínál, de kérhető 144 HZ-es, illetve 4K-s, 60 Hz-es verzió is. A RAM maximálisan 32 GB lehet, míg a tárhely mérete legfeljebb 1+1 TB (SSD és hibrid meghajtó). Az akkumulátor 60 vagy 90 Whr verziójú lehet. Az Alienware m15 október 25-től érhető el, 1299 dolláros indulóárral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.