Hirdetés

Trendi gépház lett a Raidmax Neon RGB



|

A Raidmax legújabb midi tornyán három előlapi ventilátor van gyárilag, és persze mindhárom világít.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy ha egy termék a gamereknek készült, akkor annak bizony világítania is kell. Nem kivétel a trend alól a Raidmax legújabb számítógépháza, a Neon RGB sem. Ez három előlapi RGB-s LED-del igyekszik elkápráztatni a felhasználókat. 

Hirdetés

Az új gépház egy ATX-es midi torony, ami sötétített üveg paneleket kapott az előlapon és a bal oldalon is. A többi részen acél borítás található. 

A házat gyárilag három darab 120 milliméteres ventilátorral szerelte fel a Raidmax. Mindegyik rendelkezik egy RGB LED-es gyűrűvel is, bár sajnos a hátsó, mindössze 80 milliméteres légkavaró már nem kapott ilyen extrát. 

A belső teljes mértékben fekete, horizontálisan van kettéosztva. Az alsó rész teljesen el van zárva a többitől, és jobbról férhető hozzá. A ház maximum 35,5 centiméter hosszú videokártyát fogad be, a CPU-hűtő 17 centiméter magas lehet. 

Meghajtókból két 3,5 hüvelykes (vagy 2,5 hüvelykes) modellt fogad be a termék, de három további 2,5 hüvelykes hely is van. Az előlapon persze külön gomb is van az előre beállított világítási módokhoz. Maga a ház 436 x 191 x 426 milliméteres, és ára sajnos még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.