Hirdetés

Túl gyors lesz a Xiaomi új gamermobilja



|

A Xiaomi nemcsak megerősítette a második-generációs Black Shark mobilt, de azt is elárulta, hogy az már "túl gyors".

Hirdetés

A jelek szerint a Xiaomi nem végzett a gamermobilokkal, még akkor sem, ha ezek megítélése nagyon erősen megkopott az elmúlt hetekben. A kínai gyártó megerősítette, hogy készül a második-generációs Black Shark mobil, és valamikor tavasszal be is mutatkozik. 

Hirdetés

Kilenc hónappal az eredeti Black Shark megjelenése után a Xiaomi új ötleteket és javaslatokat kér a rajongóktól a következő gamertelefonjához. 

Wang Teng Thomas, a Xiaomi termékigazgatója pedig nemrég elárulta, hogy látta az új Black Sharkot működés közben, és az már "túl gyors". Azt sajnos nem részletezte, hogy mire számíthatunk az új modelltől, így specifikációkról nincs hír. Idén viszont Black Shark Skywalker néven bukkant fel online az eszköz. 

A korábbi pletykák szerint Qualcomm Snapdragon 855 lapkára és 8 GB RAM-ra számíthatunk, minden bizonnyal Android 9 Pie rendszerrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.