Hirdetés

Tuningra termett a HP Omen X gamerlaptopja



|

A tuningalapot egy korlátlan szorzóval rendelkező Core i7-es CPU, DDR4-es memória és egy GeForce GTX 1080 adják.

Hirdetés

A HP bemutatta az első fogyasztóknak szánt Omen X gamerlaptopját, amely a gyártó reményei szerint mindent visz. Ez a PC valóban alkalmas egy asztali gép leváltására, és még fontosabb, hogy tuningra termett - ezt a gőzkamrákkal és nagy teljesítményű ventilátorokkal feldobott hűtése bizonyítja. 

Hirdetés

A korlátlan szorzóval rendelkező Intel Core i7-es CPU természetesen túlhajtható, ezt DDR4-es RAM és egy GeForce GTX 1080 kíséri. Van átlátszó ablak is, ha valaki szeretne benézni a motorháztető alá. Egy eltávolítható panel pedig azonnali hozzáférést ad a RAM-hoz, a tárhelyhez és más cserélhető alkatrészekhez. 

A mechanikus billentyűzet programozható makrókat, nagyfokú reszponzivitást és testre szabhatóságot, valamint billentyűnként módosítható RGB-s világítást kínál. 

A kijelző 17 hüvelykes, és vagy 4K-s, vagy full HD-s, 120 Hz-es, G-Sync-képes. Akad DTS Headphone-támogatás, RAID 0-támogatás, Band & Olufsen hangszórók, USB 3.0 portok, Ethernet-csatlakozó, SD-kártyaolvasó, Thunderbolt 3 port és dupla jackcsatlakozó. 

Európába novemberben érkezik a laptop, az indulóára 1999 dollár. Ezért GTX 1070-es grafika, 1080p-s kijelző, 16 GB RAM és egy 256 GB-os SSD, 1 TB-os HDD jár. A 4K-s, GTX 1080-as, 32 GB RAM-ot és 2 x 1 TB-os SSD-s modell ára 3699 dollár, ezért a Core i7-7700HQ helyett Core i7-7820HK is jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.