Hirdetés

Új nevet kapott a Razer RGB-s maszkja, már jelentkezhetünk a tesztelésére



|

A korábban Project Hazel néven ismert kütyü kifejezetten jól jöhet egy világjárvány során.

Hirdetés

Jó minőségű gépeivel, illetve PC-s, konzolos és mobilos kiegészítőivel a Razer elég nagy népszerűségnek örvend már régóta a gamerek körében, de előfordult már, hogy némileg eltért a jól megszokott termékektől a vállalat.

Láthattunk már például a srácoktól cuki plüsskígyót, és még mamuszt is, egy ideje pedig már az sem titok, hogy spéci maszkot szeretnének piacra dobni, ami már meg is kapta hivatalos nevét.

Hirdetés

A Project Hazelként ismert maszk egyértelműen különleges darabnak számít, hiszen a hivatalos kommunikáció szerint nemcsak olyan védelmet nyújt, mint egy N95-ös maszk, de még beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, ami alaposan megkönnyítheti a beszélgetéseket. Ráadásul az RGB-vel ellátott cucc nagyjából olyan, mintha valamilyen futurisztikus játékból vagy filmből származna.

Nem olyan régen pedig újabb fejlemény történt a maszk körül, amit hivatalosan már Razer Zephyr néven ismerhetünk, és nem mellesleg lehet jelentkezni a tesztelésére. Azt még nem tudni, mikor vehetik kézbe a szerencsések a maszkokat, de valószínűleg sok tesztelővel számolhat a Razer.

Ha ti is kipróbálnátok a Razer Zephyrt, akkor látogassatok el erre az oldalra, és jelentkezzetek a bétára!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.