Hirdetés

Új szereplő jön a gamereknek szánt alaplapok piacára



|

Közelednek az új technológiák (mint a DDR5), a SuperMicro pedig ezzel párhuzamosan az ASUS ROG és a Gigabyte Aorus márkák babérjaira tör.

Hirdetés

A fogyasztói- és a gamerpiacon jelenleg nem túl ismert a SuperMicro név, de egykor remek alternatívát jelentettek a gyártó termékei. A cég mostanában inkább csak a szerverekbe szánt termékekkel foglalkozik, és mára a harmadik legnagyobb szereplővé nőtte ki magát. Mivel ezen a piacon a követelmények még komolyabbak, ezért várható volt, hogy a fejlesztések gyümölcseit idővel a fogyasztói piacon és kamatoztatnák. 

Hirdetés

A SuperMicro most úgy döntött, hogy visszatér a fogyasztói piacra, sőt, gamertermékekkel jelentkezik. Az új technológiák (mint a DDR5 memória vagy a PCIe Gen 4) érkezésével párhuzamosan a SuperMicro alaplapjai is berobbannak ezekbe a kategóriákba. A gyártó mindenféle új technológiával is kísérletezne ráadásul, így például 5G-vel, IoT-val vagy mesterséges intelligenciával. 

A SuperMicro a tapasztalatát olyan gamertermékek formájában kamatoztatná, amelyekkel igazából az ASUS ROG és a Gigabyte Aorus márkák riválisa lesz. Az egyik alelnök azt is elárulta, hogy a Ryzen CPU-k teljesítményére is odafigyelnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.