Hirdetés

Újabb forrás árulkodik az RTX 3090 Ti csillagászati áráról



|

Egyre biztosabb, hogy nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a játékosnak, aki be akar ruházni az Nvidia csúcskártyájára.

Hirdetés

Valamikor a jövőben érkezik az RTX 3090 Ti videokártya, ami valószínűleg nem enyhít majd sokat a videokártya-piaci helyzeten, de legalább a játékosok (vagy a kriptobányászok) egy része friss játékszernek örülhet.

Egy korábbi értesülés alapján benne van a pakliban, hogy már márciusban megérkezik az új hardver, aminek a kifejezetten durva árazásából is kaptunk egy kis ízelítőt korábban. Nemrég pedig újabb állítólagos árcédulákról érkeztek hírek, de ezek sem túl örömteliek.

Hirdetés

Friss részletekkel jelentkezett egy momomo_us néven ténykedő szivárogtató, aki a Twitteren mutatta be, hogy egy kanadai viszonteladó várhatóan hogyan árazza majd be az RTX 3090 Ti két változatát. Ha valós a dolog, akkor egy Asus RTX 3090 Ti TUF Gaming ára 4649,19 kanadai dollár lesz, ami átszámolva bizony szépen meghaladja az 1,2 millió magyar forintot.

Van még ennél durvább is, ugyanis a fenti kép szerint a vízhűtéssel kiegészített Asus RTX 3090 Ti ROG Strix LC-ért 5239,93 dollárt kell fizetni Kanadában. Ez több mint 1,4 millió forintnak felel meg, de várhatóan Magyarországon picit eltérő lesz az árazás, és persze sok múlik azon is, hogy melyik gyártótól származik az adott változat. Viszont ennek ellenére is érdemes úgy készülni, hogy nem lesz olcsó mulatság egy ilyen csodát beszerezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.