Hirdetés

Újabb gamermonitorokat villantott az AOC



|

Eltérő méretekben kínál hajlított monitorokat az AOC új G1 szériája. A csúcsmodell QHD-s felbontást kapott.

Hirdetés

Az AOC nemrég bemutatta a legújabb olyan monitorait, amelyeket kifejezetten gamereknek szán. A G1 szériáról van szó, ami kedvező árú, de erőteljes tudással felvértezett képernyőket sorakoztat fel, nagyon vékony kávával. 

Hirdetés

A G1 széria jelenleg négy eltérő modellt kínál. A csúcsot a QHD-s felbontású CQ32G1 jelenti, 32 hüvelykes panellel. Full HD-s felbontással érkezik a 32 hüvelykes C32G1, a 27 és a 24 hüvelykes C27G1 és C24G1. Az alapmodell már 229,99 dollárért vihető lesz. 

Ezért cserébe hajlított panel jár (1800R, kivéve a legkisebb modellt, ott 1500R a jellemző érték), valamint 144 Hz-es képfrissítés az akadásmentes játékmenet érdekében. Ebben segít továbbá az 1 milliszekundumos válaszidő és az AMD FreeSync technológia. A közel keret nélküli kialakítás a többmonitoros konfigurációknak kedvez. 

Természetesen a FlickerFree technológia is adott, az AOC ezzel igyekszik kímélni a játékosok szemeit. A monitorok vételára 229,99; 279,99; 299,99 és 399,99 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.