Hirdetés

Újabb gamermonitorral jelentkezett az AOC



|

Bemutatkozott a G2868PQU: a 4K-s TN-panel 60 Hz-es képfrissítést, 1 milliszekundumos válaszidőt és FreeSync-támogatást kínál.

Hirdetés

Az AOC nemrég bemutatta a legújabb gamermonitorát, a 28 hüvelykes képátmérővel rendelkező G2868PQU-t. Ez 4K-s felbontást kínál, vagyis 3840 x 2160 képpontot. A gyártó egy következő-generációs, HDR-kész TN-panelt választott, 1 milliszekundumos válaszidővel. 

Hirdetés

A monitor támogatja az AMD FreeSync technológiáját a szebb és jobb grafikai élmény érdekében (maximum 60 Hz-es képfrissítéssel). A káva vékony, a piros és fekete berakások a stílusról, a 130 milliméteres magasságállítás a kényelemről gondoskodik. A panel 102 százalékban fedi le az sRGB-t, illetve 82 százalékban az AdobeRGB-t. 

A képernyő 300 nites fényerőt kínál, ami alapvetően nem sok, de a napos környezetekben is használható a gyártó ígérete szerint. Este pedig a Low Blue Mode segít csökkenteni a szemek fáradtságát. 

A gamereknek a Game Color, a Shadow Control, a Dial Point és a Game Modes technológiák segítenek a színek, árnyékok, célzás és beállítások terén. A monitor Európában márciusban válik elérhetővé, 299 eurós ajánlott végfelhasználói áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.