Hirdetés

Újabb gamerszékkel teszi kényelmesebbé a játékot a Sharkoon



|

A SKILLER SGS4 gamerszékkel bővítette a játékosoknak szánt kínálatát a Sharkoon.

Hirdetés

Egy gamernek manapság már nem elég egy erős PC, hajlított monitor, drága RGB-s perifériák - szüksége lesz egy profi gamerszékre is, ha mindennel szeretne felszerelkezni. Legalábbis ezt szeretnék a gyártók. A Sharkoon most egy újabb gamerszékkel segítene a játékosoknak, hogy kényelmesebben tölthessék az időt a monitor előtt. 

Hirdetés

A SKILLER SGS4 nemcsak olyan kényelmi funkciókat garantál, mint a SKILLER SGS3, de még kényelmesebb. Az acél szerkezeten fejlesztettek, összesen 150 kilogrammos terhelést bír el. Az ülőfelületet és a háttámlát is megnövelték, így már 200 centiméter magas felhasználónak is kényelmes. 

Alapvetően fekete az új szék, de piros, zöld, kék és fehér betétekkel egyaránt kérhető. A derék- és nyaktámaszok színben passzolnak a székekhez, a huzat pedig 30 fokon mosható. 

Az extra nagy, 75 milliméteres görgők garantálják, hogy bármilyen padlón gond nélkül mozogjon a szék, de szükség szerint meg is állíthatóak a görgők. A 4D-s kartámaszok ezúttal is minden irányban állíthatóak. Az ülőlap 0 és 14 fok, a támla 90 és 160 fok között állítható. A SKILLER SGS4 ára 329 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.