Hirdetés

Újabb kompakt gamer-PC-t rakott össze a ZOTAC



|

Konzolszerű méretekkel és erős hardverezettséggel bír a ZOTAC MEK1.

Hirdetés

A ZOTAC hivatalosan is piacra dobta a MEK1 kódnevű gamer-PC-jét, amelynek a különlegessége, hogy meglehetősen kompakt méretekkel rendelkezik. 

Hirdetés

Alapvetően konzolszerűnek is mondható, hiszen 414 x 118 x 393 milliméteres. Ennek ellenére belefért egy 4-magos Intel Core i7-7700 processzor és egy NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus vezérlő. 

A ZOTAC konkrét árakat és megjelenési dátumot sajnos nem említett, de azt legalább tudjuk, hogy fehérben és feketében egyaránt vihető lesz a MEK1

A mini-ITX-es alaplapra építő PC egy 240 GB-os NVMe PCIe x4 M.2 2280 SSD-t kap, illetve egy 1 TB-os, 2,5 hüvelykes SATA HDD-t és 16 GB DDR4-es RAM-ot. 

A PC-n akad 6 darab USB 3.0 port, 2 USB 2.0 port, két gigabites Ethernet-csatlakozó, WiFi-s antennacsatlakozók, 3 DisplayPort 1.4-es port és egy HDMI 2.0b port. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.