Hirdetés

Újabb ütős memóriakitet villantott a G.Skill



|

Négycsatornás, 32 GB-os, DDR4-4266-os kitben is vihető lesz a Trident Z RGB memória.

Hirdetés

A G.Skill bemutatta a legújabb extrém memóriacsomagját, amely a Trident Z RGB szériát emeli új szintre. Ez a kit ugyanis DDR4-4266-os, azonban már négycsatornás kivitelben, 32 GB-os kapacitással. 

Hirdetés

Ezzel a G.Skill az eddigi leggyorsabb 32 GB-os, RGB-s memóriacsomagot dobta a piacra. Ez természetesen tökéletesen passzol az Intel nyolcadik-generációs Core processzoraihoz és a Z370-es lapkakészletre építő alaplapokhoz is. 

A legújabb optimalizációknak hála a G.Skill sikeresen duplázta meg a korábbi csúcskit kapacitását, és így a 4266 MHz-en dolgozó modulok CL19-23-23-43-as időzítéssel működnek, 1,4 volton. 

A gyártó a stressztesztet egy ASUS ROG MAXIMUS X HERO alaplappal és egy Intel Core i5-8600K CPU-val végezte. Az újdonság idén decemberben kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.