Hirdetés

Újból megmutatta magát az Intel közelgő videokártyája



|

Habár csak egy mintáról van szó, eléggé úgy tűnik, hogy egyre inkább közeledik az Intel Arc széria rajtja.

Hirdetés

Hivatalosan még tavaly nyáron derült ki, hogy az Intel saját gyártású, kifejezetten gamereknek szánt videokártyái az Arc név alatt fognak megjelenni.

Ezzel a lépéssel a gyártó akár még borsot is törhet az Nvidia és az AMD orra alá, habár egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhetnek forgalomba ezek az új hardverek. Azonban az biztató jel, hogy a korábban megjelent képek után ismét megleshetjük az Intel újdonságát.

Hirdetés

Ezúttal a VideoCardz közölt fotókat az Arc Alchemist GPU egy mérnöki mintájáról, amit két fekete ventilátorral is elláttak, illetve jól látható, hogy három DisplayPort csatlakozó mellett egy HDMI is található rajta.

A dizájn mellett megleshetjük a nyomtatott áramkört is, ami alapján a bemutatott modell egy 16 GB-os flagship vagy egy némileg gyengébb 12 GB-os változat lehet. Az energiaellátás kapcsán is fény derült néhány részletre, hiszen a bemutatott modell 6-pines és 8-pines csatlakozóval is rendelkezik, de valamilyen okból kifolyólag dual 8-pines megoldásra is van lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.