Hirdetés

Újra itt a Gépépítők kalauza



|

Legújabb kiadványunkat ajándékba adjuk a novemberi PC World magazin vásárlóinak.

Hirdetés

Van még erő a PC-piacban! A piackutatások szerint a hosszú ínséges idő után tavaly elkezdtek lassan növekedni az eladások, ami első blikkre akár egy érdektelen statisztikai kimutatásnak is tűnhet, ám mégis egy jelzés afelé, hogy az emberek még mindig akarnak gépeket építeni, PC-kre költeni. Az, évekkel ezelőtt épített gépek mostanra kezdenek kiöregedni, mostanra vált egy több generációs ugrás sokaknak realitássá. Szerencsére a PC-technológiák rengeteget fejlődtek az elmúlt években, ám - mint ahogy az kiadványunkból kiderül - akár a neves kereskedők kínálatában is találhatunk átverős ajánlatokat. Érdemes tehát észnél lenni, és felkészülni még vásárlás előtt.

Ízelítő a tartalomból:

- A leggyorsabb SSD-k
- Billentyűzet-egér készletek
- Ryzen és Vega - az ideális kombináció
- Gépek a szivárvány minden színében
- A PC-hűtés alapjai

Hirdetés

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a novemberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.