Hirdetés

Ütős Aorus 5 gamerlaptoppal készül a Computexre a Gigabyte



|

Hozzáférhetőbbé szeretne válni a gamerek számára az Aorus, ezért jön a GTX 1650-nel szerelt Aorus 5 gamerlaptop.

Hirdetés

Az Aorus egykor olyan márka volt, amellyel csak a hardcore rajongók foglalkoztak. Bár manapság még mindig elsősorban a csúcskategóriában van jelen a márka, azért egyre több az elérhető árú termékük is. Az egyik első az Aorus 15 volt. 

Hirdetés

A Gigabyte most bővíti a kínálatát, és a jövő héten startoló Computexen megmutatja a legújabb 15,6 hüvelykes gamerlaptopját, az Aorus 5-öt. Ez nem váltja majd le a meglévő Aorus 15-öt, hanem kiegészíti azt. Míg az Aorus 15-be akár GeForce RTX 2070 is kérhető, addig az Aorus 5 csak GTX 1050 vagy GTX 1650 grafikus vezérlővel lesz vihető. Persze azért a teljesítményre nem lesz majd panasz, elvégre Core i7-9750H processzorral és 144 Hz-es IPS panellel lehet számolni. 

Dizájnban és funkciókban közel azonos lesz a nagyobb, 17,3 hüvelykes Aorus 7-tel az új modell. Azt egyelőre nem tudni, hogy ha ez az elérhetőbb árú laptop megérkezik, akkor mi lesz az ugyanebben a mezőnyben induló Gigabyte Sabre 15 és 17 modellekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.