Hirdetés

Ütős monitorokkal debütált az Evnia, a Philips gamer monitor családja



|

A gyártó egyáltalán nem számít újnak a szegmensben, de most valami igazán kiemelkedőt akarnak letenni az asztalra.

Hirdetés

A PCWorld tesztlaborjában számos Philips monitort teszteltünk az elmúlt években (sőt, most is van épp nálunk egy, amivel kapcsolatban napokon belül jelentkezünk írásos és videós beszámolóval is), épp ezért is vagyunk kifejezetten izgatottak a gyártó új termékcsaládja láttán. Az Evnia névre keresztelt sorozattal a vállalat fejest ugrik a kijelzők következő generációjába, mini-LED és QD-OLED vonalon is jönnek újdonságok.

Kezdjük is mindjárt az elsőként, idén decemberben érkező modellel. A Philips Evnia 34M2C7600MV egy 34 colos, hajlított kijelzős, UltraWide QHD (3440x1440-es felbontású), HDR 1400 minősítéssel érkező monitor lesz. A mini-LED technológiának köszönhetően 1152 háttérvilágítás-zónát kapunk, ami javítja a kontrasztot, kiemeli a fehéreket, mélyíti a feketéket.

Hirdetés

Emellé 165 Hz-es képfrissítés, alacsony válaszidő, adaptive-sync támogatás, és az immerziót növelő AmbiGlow háttérvilágítás is jár. Nagyon örülünk, hogy a monitorról az USB-C csatlakozót és a KVM switchet sem hagyták le.

Ez azonban csak az első lesz a sorban, hiszen a későbbiekben érkezik még a 42"-os OLED panellel szerelt 42M2C5500W, amit 138 Hz-ig sikerült overclockolni, egy QD-OLED kijelzős 34 hüvelykes ultraszéles darab 1440p-s febontással és 175 Hz-es képfrissítéssel, valamint egy 240 Hz-re csavart, hardcore gamereket célzó VA paneles monitor is, 1440p-s felbontással és DisplayHDR 400 minősítéssel.

A 34M2C7600MV decemberben érkezik majd 2069 eurós áron, míg a többiekre januárban számíthatunk. A 42"-os OLED 1900 euró környékén, a QD-OLED modell 1800 euróért, míg a 27"-os VA paneles változat 550 eurós áron kerül a boltokba. A Philips egyéb termékekkel is bővíti majd jövőre az Evnia gamer vonalat, egerek, billentyűzetek, egérpadok és headsetek is debütálnak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.