Hirdetés

Valaki RX 580-at csinált egy RX 480-ból



|

Ehhez sikeresen telepítette az újabb Radeon videokártya BIOS-át a régire.

Hirdetés

Egy TonybonJoby néven működő felhasználó úgy döntött, hogy nem elégszik meg az XFX Radeon RX 480-as videokártyájával, ezért egy BIOS-frissítés segítségével RX 580-as vezérlővé alakította

Hirdetés

A mutatványhoz a Sapphire Radeon RX 580 Limited Edition BIOS-át használta fel. Ezt flashelte a régi grafikus vezérlőre, ami egyébként dual-BIOS-os. 

Az "új" kártya alap órajele 1411 MHz lett, vagyis több, mint amit tuninggal általában el lehet érni az RX 480-as vezérlőknél (valószínűleg a BIOS-szinten emelt feszültségek miatt). 

A felhasználó utána a The Witcher 3-ban és a Furmarkben is sikeresen tesztelt a kártyát. 

Aki hasonlóra adná a fejét, az ne felejtse el menteni a BIOS-t, nézzen alaposan utána minden részletnek, és csak a saját felelősségére vágjon ilyesmibe. Az extra tuning megéri, de Radeon RX 580-at igazából csak akkor kaphat valaki, ha eleve azt vásárol. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.