Hirdetés

Végre jönnek az egyedi Radeon RX Vega kártyák



|

Október közepén futhatnak be a partnergyártók egyedi tervezésű Radeon RX Vega videokártyái.

Hirdetés

Az AMD Radeon RX Vega videokártyáival továbbra is komoly gondok vannak, ami a készleteket és a túlárazást illeti. Október végén azonban végre a partnergyártók egyedi tervezésű modelljei is elérhetővé válhatnak, legalábbis a Hardware.fr jelentése szerint. 

Hirdetés

Elsőként az ASUS jelentett be egyedi tervezésű Radeon RX Vega 64-et és RX Vega 56-ot a ROG Strix széria keretében, még augusztusban. Ezek a videokártyák azonban egyelőre nem kaphatóak. 

Az AMD partnergyártói elvileg a következő hetekben mutatják majd be a saját megoldásaikat, a kereskedelmi forgalmazás pedig október közepén kezdődhet. 

A Radeon RX Vega 64 jelenleg az AMD referenciadizájn formájában, de három eltérő verzióban létezik. A normál kiadás mellett van prémium léghűtéses verzió, valamint egy folyadékhűtéses változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.