Hirdetés

Végre megtudtuk, mennyi idő kell a Nintendo Switch OLED-kijelzőjének beégéséhez



|

Tömören szólva: sok, iszonyatosan sok.

Hirdetés

Az idén 5 éves Nintendo Switch 2017-es rajtja után viszonylag hamar beindultak a pletykák, hogy a japánok egy erősebb variánssal is készülnek, ám ilyet azóta sem kaptunk, a tavaly piacra dobott harmadik kiadás legnagyobb újítása az OLED-kijelző volt.

Az OLED-technológia megjelenésekor még viszonylag gyakori volt az ilyen panelek beégése, a hibától való félelem pedig annak ellenére is makacsul tartja magát, hogy ez ma már nem igazán jellemző. Egy youtuber most bebizonyította, hogy a Switch esetében rendkívül elszántan kell akarni, hogy megtörténjen.

Hirdetés

Bob Wulff korábban már tett egy kísérletet, és 1800 óráig futtatta a The Legend of Zelda: The Breath of the Wild képernyőfotóját egy maximális fényerőre állított OLED-es Switchen, a hibrid konzolt viszont nem viselte meg a kínzás, a kijelzőn nyoma sem volt beégésnek. Wulff azonban nem adta fel, a kísérlet azóta is folyt, és most végre megtudtuk, hogy mennyi idő kell a panelnek a rettegett hibához.

A bűvös szám pedig 3600 óra, vagyis 150 nap, a youtuber konzolján ugyanis ennyi idő után jelent meg a várva várt szellemkép, de még ez is olyan halvány, hogy kevés ember szúrná ki, pláne játék közben.

Szóval, ha eddig csak az OLED beégésével kapcsolatos félelmek tántorítottak el az új Switch megvásárlásától, akkor nem érdemes tovább várnod, csupán arra figyelj majd, hogy ne felejtsd 3600 óráig bekapcsolt állapotban, maximális fényerőn, egy mozdulatlan képpel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.