Hirdetés

Végre világít a Razer legnépszerűbb egérpadja



|

Ha gamereknek készült, akkor világítson? Aki szerint igen, annak telitalálat a Razer Goliathus Chroma.

Hirdetés

A Razer bemutatta a legújabb egérpadját, amely tulajdonképpen a legnépszerűbb és egyben ártakarékos egérpadjának a többszínű, LED-es verziója. Az újdonság Razer Goliathus Chroma névre hallgat, és 16,8 millió színben szabható testre, értelemszerűen effektekkel. 

Hirdetés

Az eredeti RGB-s egérpad a Razer Firefly volt a gyártó kínálatában, most azonban a Goliathus Chroma is belépett a családba (a Razer DeathAdder Elite, a Razer BlackWidow Chroma V2 és a Razer Kraken 7.1 V2 mellé). Az egérpad természetesen előre beállított effekteket is kínál amellett, hogy a világítás testre szabható. A szinkronizálásról a Razer Synapse 3 bétája gondoskodik. 

Az egérpad puha felülete bármilyen érzékenységű beállítást és szenzort támogat, az alja természetesen csúszásmentes gumi talpat kapott. 

Aki pedig a túlméretes egérpadokban hisz, annak telitalálat lesz a Razer Goliathus Chroma Extended. Ez a világ legnagyobb többszínű, LED-es egérpadja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.