Hirdetés

Verziót váltott a Malware Fighter



|

A hetes kiadásban jelentősen felgyorsult a szkennelési sebesség és funkcionálisan is bővült a végpontvédelem.

Hirdetés

Habár nem egyszerű az antivírus piacon egy új szereplőnek labdába rúgni, vannak kész modulok és szolgáltatások, amelyekre építve létre lehet hozni egy középkategóriás vírusvédelmet egy közepesen tehetséges programozócsapattal. A jellemzően rendszer-optimalizálójáról ismert IOBit ebbe a nagy fába vágta a fejszéjét évekkel ezelőtt, és láthatóan bejött neki a kaland, hiszen május elején végpontvédelmük már a hetedik generációhoz ért.

Az ingyenesen is használható, ám a Pro kiadásban a BitDefender védelmével is kiegészülő biztonsági program hatékonyságát nehéz megítélni, hiszen a nagyobb víruslaborok tesztjein egyelőre csak nagyon ritkán mérik meg annak tudását, ám funkcionalitás tekintetében már egyre közelebb kerül az elit ligához.

Hirdetés

Az IObit Malware Fighter 7 főként a víruskeresés gyorsaságát tekintve kínálja a legnagyobb előrelépést az előző verzióhoz képest. Az ütemezett keresés a gyártó ígérete alapján akár 300 százalékkal is gyorsabb lehet, az első alapos keresésnél pedig 63 százalékos gyorsulást mértek a belső tesztek során.

Emellett áttervezték az adatvédelmi modult, egy újraírt Safe Box került a programba, amely a féltett adatok, információk jelszavas védelméért felelős, illetve a zsarolóvírus elleni védelmet is optimalizálták az IObit közleménye alapján. Az újdonságok listáján emellett jobb kamera védelmet, Windows 10 kompatibilitást, böngészővédelmet is találunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.