Hirdetés

Vezeték nélkül támad a Logitech G604 LIGHTSPEED gameregere



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Logitech legújabb vezeték nélküli gameregere, a G604 LIGHTSPEED.

Hirdetés

A Logitech bemutatta a legújabb olyan perifériáját, amelyet kifejezetten játékosoknak szán. Ez lett a Logitech G604 LIGHTSPEED vezeték nélküli gameregér. 

Hirdetés

A következő-generációs egér akadozásmentes működést ígér, HERO 16K szenzorral dolgozik, és gombnyomásra képes Bluetooth-ra is váltani. Így egyszerre két gép is használható ugyanazzal az egérrel. 

LIGHTSPEED vezeték nélküli módban 240 órányi játékot garantál az egér, amely Bluetooth-on pedig 5,5 hónapot is kibír egyetlen AA akkumulátorral. Összesen 15 programozható vezérlőt kínál az egér, két módú görgetőgombbal, a hüvelykujjhoz pedig egyenesen hat gombot rakott a gyártó. 

Az egér a Logitech G HUB szoftverén keresztül programozható, és gyorsan személyre szabható, egyedi parancsokkal a gombok terén. 

A G604 LIGHTSPEED idén ősszel válik elérhetővé, 99,99 dolláros vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.