Hirdetés

Vietnamban bukkant fel a GeForce GTX 1180



|

Egy online áruházba felkerült az első GeForce GTX 1180, amely már a GT104-es lapkára építkezik.

Hirdetés

Vietnamban felbukkant az első GeForce GTX 1180-as videokártya. Egy online áruházban egy ASUS ROG Strix szériás megoldás ütötte fel a fejét. A bolt még a specifikációkról is árulkodott. 

Hirdetés

Az új videokártya a GT104-es lapkára építkezik, amely már a Turing szériát erősíti. A jelek szerint az NVIDIA a Turinggal olyan chipeket kínál, amelyek a DPFP- és a Tensor-magokra is építenek, valamint olyanokat, amelyek nem. A tippek szerint a Turingban nincsenek ilyenek, és az olcsóbb GDDR6-ot kapjuk. A Volta-alapú GPU-knál viszont minden adott, a HBM2 memória is. 

A GeForce GTX 1180 3584 CUDA maggal érkezik, 16 GB GDDR6-os memóriát kap, 256 bites memóriabusszal. A memória órajele 14 GHz (effektív), ami 409,6 GB per másodperces memória-sávszélességet jelent. A megjelenés előtti árra nem érdemes sokat adni, mindenesetre valamivel 1500 dollár fölött járunk most. 

Annál érdekesebb viszont, hogy a videokártya szeptember 28-tól lesz elérhető - ha minden igaz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.