Hirdetés

Világrekordot döntött a Core i9-7900X



|

5,7 GHz-re húzták a processzort, ami a Cinebench-ben világrekordot ért.

Hirdetés

Az Intel a Computexen az X299-es lapkakészlet mellett a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorait is bemutatta. Az egyik CPU máris világrekordot döntött. 

Hirdetés

Néhány szerencsés már most hozzáfért egyes új processzorokhoz, és el is kezdte azokat tesztelni. A mérések miatt persze szeret mindenki túlzásokba esni, megcélozni az extrém teljesítményt és a folyékony nitrogénnel való hűtést. 

Valaki Elmor néven a Core i9-7900X-et vette kezelésbe, és máris világrekordot döntött a tízmagos processzorral a Cinebench-ben. Ehhez 5,7 GHz-re húzta a CPU órajelét. A Cinebench R15-ös pontszáma 3181 lett, míg a Cinebench R11.5-nél 34,79. 

Elmor persze korábban is kísérletezett már: a Ryzen 7 1800X korai megjelenésekor például szintén rekordot döntött. 

Természetesen otthoni környezetben senkinek nem szabad hasonló teljesítményre számítania ezektől a processzoroktól, de azért figyelemreméltó, hogy a profik milyen messzire képesek elvinni a chipeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.