Hirdetés

Világrekordot érő 7004 MHz-re húzták a Crucial memóriáját



|

Egy kínai tuningmester fogta a Crucial Ballistix Max DDR4-4000 memóriacsomagját, és világrekordot döntve 7004 MHz-re emelte a modulok órajelét.

Hirdetés

Tuningolni bárki tudja a PC-jét bizonyos fokig, vannak azonban olyan tuningmesterek, akik ezt a foglalkozást egészen extrém magasságokban űzik. Persze ők már nincsenek olyan sokan, többek között azért sem, mert általában folyékony nitrogén segítségével kell hűteni az alkatrészeket, ilyesmi pedig nem lesz minden asztal fiókjában, és nem is veszélytelen a "móka". 

Hirdetés

A baby-j néven dolgozó kínai tuningmester most úgy döntött, fogja a Crucial Ballistix Max DDR4-4000 (BLM16G40C18U4B.M8FB1) memóriacsomagját, és világrekordot dönt. Folyékony nitrogén használata mellett 7004,2 MHz-ig emelte a modulok órajelét, ami a DDR4-es RAM-ok mezőnyében új világrekord. 

A szakértők szerint ennél is lenyűgözőbb, hogy a rekordhoz AMD B550-es alaplapokat használt, AMD Ryzen 5 PRO 4650G processzorral. Aki kíváncsi az időzítési beállításokra is, az érdekességképp itt találja: 22-26-26-46-127-1 (tCAS-tRC-tRP-tRAS-tCS-tCR). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.