Hirdetés

Villámgyors és hajlított az MSI új gamermonitora



|

165 Hz-es képfrissítéssel dolgozik a MAG Optix G27C4, amelyet kissé szokatlan módon 1500R hajlítás jellemez.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb gamermonitorát, a hajlított kijelzős MAG Optix G27C4-et. Ez 27 hüvelykes átmérővel rendelkezik, és a megszokott 1800R helyett 1500R hajlítás jellemzi. 

Hirdetés

Ennél is érdekesebb talán az, hogy 165 Hz-es képfrissítéssel dolgozik a panel, és értelemszerűen az AMD FreeSync technológiát is támogatja. Maga a panel egyébként VA típusú, a Samsungtól származik, és 1920 x 1080-as felbontást használ. 

Ez 27 hüvelykes méretben adott esetben kevésnek tűnhet, de kárpótolhatja a használót az 1 milliszekundumos válaszidő és a tükröződésmentes felületkezelés. 

Bemenetek tekintetében DisplayPort 1.2a és két HDMI 1.4a áll rendelkezésre. A panel a kékfényt is tudja csökkenteni, illetve villódzásmentes háttérvilágítást használ. Sajnos az árát még nem ismerjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.