Hirdetés

Vízálló és RGB-s a Cooler Master új egérpadja



|

Három különböző méretben kapható a vízálló és RGB-s Cooler Master MP750 egérpad.

Hirdetés

A Cooler Master nemrég újabb egérpaddal bővítette a kiegészítőinek kínálatát. A legújabb modell ellenáll a víznek, és ennek megfelelően valószínűleg a véletlenül kiborított energiaitallal és kávéval is megbirkózik. A dizájn ugyanis vízlepergető. 

Hirdetés

Nem mellékesen az RGB-s világítást is integrálták az egérpadba. A funkció és a forma egyaránt adott. A vízlepergető réteg alatt textúrázott mesh anyag található, az oldalakon pedig kézzel van varrva a termék. 

A gumi talp biztosítja azt, hogy az egérpad még csak véletlenül sem mozdul el az asztalról. A LED-es csatlakozó a bal felső résznél található meg. 

Az egérpad M-es (370 x 270 mm), L-es (470 x 350 mm) és XL-es méretben is létezik (940 x 380 mm). Mindhárom verzió 3 milliméter vastag, a világítás pedig a módokat és mintákat is támogatja, közvetlen gombbal vagy szoftverrel. Az MP750 mára mérettől függően 34,99; 44,99 és 54,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.