Hirdetés

Vízálló lett az új Razer BlackWidow Ultimate



|

A frissített modell IP54-es minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy a víz mellett a pornak is ellenáll a billentyűzet.

Hirdetés

A Razer bemutatta a frissített BlackWidow Ultimate mechanikus gamerbillentyűzetét, amely strapabíró kiadásban szolgálja ki a játékosokat. 

Hirdetés

Az újdonság IP54-es minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy védve van a fröccsenések és a por ellen is. Az újratervezett modellt a Razer az eddigi legstrapabíróbb billentyűzetének tartja. Ez egyben az első olyan mechanikus Razer billentyűzet, amely por- és vízálló is. 

Természetesen továbbra is egyenként variálható háttérvilágítást kínálnak a gombok, a zöld LED-ek mindegyike testre szabható a Razer Synapse szoftverén belül. Ebben dinamikus világítási effektek sora várja a felhasználókat. A konfiguráló módban különböző profilok is létrehozhatóak. 

A Razer mechanikus kapcsolókat kifejezetten a gamereknek fejlesztették. A Razer Green Switch kapcsolók 80 millió leütést is elviselnek, vagyis igen strapabíróak. 

Az új billentyűzet az idei negyedik negyedévben válik elérhetővé, 119,99 eurós áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.