Hirdetés

Vízhűtéses PC-ként még jobban mutat a PS3 és az Xbox One



|

Egy redditező minőségi tudningnak vetette alá a Sony és a Microsoft konzoljait.

Hirdetés

Mindig szívesen látjuk, ha egy-egy PC-építő elszakad a polcról levehető házaktól, és egyedi tokozásba csomagolja a hardverét. Ezért is számoltunk be nemrég az áll-leejtős, mikrohullámú sütőbe gyömöszölt számítógépről, korábban pedig egy gamer PC-ként reinkarnálódott Xbox 360-ról adhattunk hírt.

Az utóbbi műfajt, vagyis a PC-sített konzolok kategóriáját gyarapítja egy redditező két új alkotása, egy feltuningolt Xbox One S és egy PlayStation 3.

Hirdetés

A Draelren által összepakolt hibridekbe vízhűtés és elengedhetetlen LED-fények is kerültek, magáról a hardverről pedig annyit tudni, hogy az Xbox One S-ben egy AMD Ryzen 4700G processzor dolgozik 16 GB 4800 MHz-es RAM-mal, míg a PS3-ban egy Ryzen 5700G landolt, 16 GB 3600 MHz-es memóriával.

Amiben viszont megegyeznek, hogy mindkettő 1 TB-nyi NVMe SSD-tárhelyet kapott, hatalmas előrelépéssel a jó öreg merevlemezhez képest. Ezek a specifikációk persze messze nem csúcskategóriásak, és a dedikált GPU is hiányzik masinákból, de a fenti képek alapján ennél a projektnél inkább az esztétika volt a lényeg, amit 10/10 pontosra értékelünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.