Hirdetés

Vízhűtött RTX 3090-nel próbál lenyűgözni minket az MSI



|

A hűtőblokknak köszönhetően a világ legdurvább videokártyájából még többet lehet majd kihozni.

Hirdetés

Rég nem találkoztunk már az MSI Hydrogen szériájával, de néhány évvel ezelőtt, a GeForce GTX 580 idejében hatalmas népszerűségre tettek szert azzal, hogy gyárilag egy vízhűtött blokkot szereltek a GPU-ra, aminek köszönhetően kis túlzással addig húzhatták az órajeleket a tulajdonosok, ameddig csak akarták.

Az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisában most a gyártó több új modellje is felbukkant, így bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, elég pontos képünk van arról, hogy mire is számíthatunk.

Hirdetés

Egyrészt érkeznek az MSI RTX 3060 LHR, kártyák, amik már az új, GA106-302 GPU-val érkeznek. Mivel a Light Hash Rate nevet már a dobozon is feltüntetik, egyértelmű lesz, hogy mit vásárolunk, és a bányászok nem rabolják le előlünk a boltok polcait.

Ezekkel a kártyákkal támadhat hamarosan az MSI.

Emellett nagyon úgy tűnik, hogy a bevezetőben említett Hydrogen széria is visszatér, méghozzá egy RTX 3090 Hydrogen formájában, ami az MSI legerősebb kártyája lesz a piacon. Kíváncsian várjuk a részleteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.