Hirdetés

VR-képes hátizsáknak is jó a HP Omen X Compact Desktop



|

Apró házba zsúfolták az erős gamer-PC-t, amely egy kiegészítővel VR-képes hátizsáknak is tökéletes.

Hirdetés

A HP már egy éve is mutatott hátizsák-PC-t, amelyet a virtuális valósághoz lehetett bevetni, most azonban előállt egy frissített dizájnnal. Itt a HP Omen X Compact Desktop. 

Hirdetés

Gyakorlatilag egy apró házba belezsúfolt gamer-PC-ről van szó, ami igen erős lett. Júliusban lesz először hazavihető, 2499 dolláros indulóárral. Aki szeretné hátizsákként viselni, annak egy Omen VR kiegészítőt kell majd vásárolnia, plusz 600 dollárért. 

A kiegészítőbe csúsztatva a PC-t azonban hátizsákként lehet viselni, vagyis ideális megoldás egy Oculus Rift vagy egy HTC Vive mellé, és nem kell a vezetékek miatt aggódni. A kiegészítő ráadásul két darab, menet közben is cserélhető akkuval oldja meg az energiaellátást. Az üzemidő így egy óra lehet, miközben a dokk két másik energiaforrást tölt. 

A gépbe akár korlátlan szorzójú Intel Core i7-es CPU is kerülhet, túlhajtott NVIDIA GeForce GTX 1080-nal, 16 GB DDR4-es RAM-mal és 1 TB tárhellyel (PCIe SSD). Adott továbbá a WiFi, a Bluetooth, a DTS Headphone:X-támogatás, van öt USB-A és egy USB-C port, DisplayPort és HDMI. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.