Hirdetés

Windows 7 apokalipszis a PC Worldben



|

Meg vannak számlálva a népszerű operációs rendszer napjai, ennek ellenére még mindig sokan használják. Februári lapszámunkban megmutatjuk az alternatíváit és a menekülési útvonalakat. A lap mellé driver-frissítőt adunk ajándékba.

Hirdetés

Kevesebb mint egy év múlva, egészen pontosan 2020. január 14.-én véget ér a Windows 7 SP1 kiterjesztett terméktámogatása, azaz attól a naptól többé nem érkezik majd ingyenes biztonsági frissítés hozzá. Elég nagy a baj, hiszen a Gemius adatai szerint a Magyarországi PC-k közel 40 százalékán, a Net Marketshare mérése alapján a világ asztali számítógépeinek több mint 40 százalékán fut az idén tíz éves születésnapját ünneplő rendszer. Sokaknak van tehát teendője e téren, és mivel nem szabad a költözést az utolsó pillanatra hagyni, ezért a PC World februári számában megmutatjuk, hogy milyen lehetőségei vannak a Windows 7 felhasználóinak, illetve miként juthatnak ingyenes Windows 10 licenchez, egy apró trükköt bevetve.

Magazinunkban emellett kiemelten foglalkozunk a modern fenyegetésekkel és a védekezési lehetőségekkel. Megmutatjuk a Windows 10 új biztonsági funkcióját, megkeressük napjaink legjobb vírusvédelmét, valamint részletesen bemutatjuk az okoseszközök által keltett biztonsági kockázatokat és a szinte kiirthatatlan UEFI-kártevők működését.

Friss kiadványunkban emellett számba vesszük a legjobb kínai gyártókat, a hatékony PC fejlesztés lépéseit, valamint a 10 legrosszabb technológiát. Tippjeinkből pedig megtudhatod, hogy miként diagnosztizálhatod a saját Android készülékedet, hogyan készíthetsz saját Windows 10 telepítőt, valamint azokat a szolgáltatásokat, beállításokat, amellyel kihúzhatod a legtöbb bosszantó böngészőhiba méregfogát.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk az IObit népszerű driver-frissítőjének fél éves verzióját, valamint a legfrissebb WordPress-suli digitális kiadványunkat.

További témáink részletesen:

A legjobb vírusvédelem

Közel egymilliárd egyedi kártevő fenyegeti a felhasználók eszközeit, így minden 0,01 százalékos hatékonyságkülönbség rengeteget számít. Megkerestük a végpontvédelmek legjobbjait.

Halló? Itt Kína

A kínai IT-termékeknek az "elektromos csellentyűcske" óta nincs idehaza jó híre - pedig a digitális birodalmat építő országban rengeteg sikeres, minőségben utazó telefongyártó dolgozik. Most őket vesszük sorra.

Hatékony PC-fejlesztés

A modularitásnak és a kiváló szabványoknak hála egy-egy komponens cseréjével felújíthatod PC-det. Megmutatjuk, melyik hardvercsere milyen előnyökkel jár.

Készíts saját Windows-telepítőt

Időrabló teljesen az alapjaitól újrainstallálni a Windowst. Megmutatjuk, hogyan készítsd el saját, személyre szabott telepítődet.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.