Hirdetés

A Windows elrejti, a januári PC World megmutatja



|

Megjelent friss lapszámunk, amelyben feltárjuk azokat a rendszermappákat, amelyeket a Windows nem tesz ki az ablakba. A lap mellé csináld magad honlapkészítőt adunk ajándékba.

Hirdetés

Elegendő egy pár napig vagy hétig nem figyelni rá, és a számítógépre telepített Windows 10 megkezdi a szabad tárhely felemésztését. Noha ez a jelenség a korábbi Windows-verzióknál sokkal súlyosabb probléma volt, még ma is sok felhasználó életét keseríti meg az automatikusan generált adatszemét. A Windows 10 esetében a méret kisebb, ellenben a rendszer nagyon szigorúan őrzi a rendszerfájlokat és -mappákat, olyannyira, hogy még a rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező felhasználónak sem enged akármihez hozzáférést. Ne hagyd kicsúszni kezedből az irányítást! Friss januári magazinunkkal segítünk felkutatni és beazonosítani a titokzatos rendszermappákat, valamint megszabadulni azoktól.

Friss magazinunkban 2018 legjobb termékeit is megmutatjuk, illetve azokat a technológiákat, amelyek meghatározzák majd az előttünk álló esztendőt. Tesztlaborunk emellett a legjobb gamer noteszgépeket és mobil vírusvédelmeket is letesztelte, kiválasztva a piac itthon kapható legjobb termékeit. Sőt, magazinunkból azt is megtudhatod, hogy számodra melyik fájlrendszer jelentheti az ideális választást, hogy miként dolgozhatsz Windows alatt 3D-objektumokkal, illetve hogy érdemes-e külföldről hardvert vásárolni.

Januári lapszámunk kiemelt témája az űrkutatás, többek között utánajártunk annak, hogy melyek azok az űrtechnológiák, amelyeket észrevétlenül használunk minden nap, illetve hogy mi mindenre képesek napjaink távcsövei, és merre felé halad a civil űripar.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk az Incomedia népszerű, WYSWYG honlapkészítőjét, a WebSite X5 Smart friss kiadását, valamint a legfrissebb Az internet veszélyei digitális kiadványunkat.

További témáink részletesen:

Fájlrendszer-magyarázó

A számítógépes adattárolás egyik alapvető dilemmája, hogy milyen rendezőelv szerint kerüljenek az állományok a fizikai lemezre, A fájlrendszerek éppen ebben segítenek.

A szomszéd hardvere mindig olcsóbb?

Az áruk szabad áramlása miatt az EU-n belüli boltokból extra adóteher vagy vám nélkül rendelhetünk. Elhatároztuk, hogy utánanézünk, honnan érdemes vásárolni.

Ismerkedés az Arduinóval

Téged is megfertőzött a mikrovezérlőláz, vagy csak új hobbit keresel? Egy Arduino mikrokontroller beszerzését követően garantáltan lesz mivel foglalkoznod.

2018 legjobbjai

Nem mondhatni, hogy eseménytelenül telt a mögöttünk hagyott év. Összegyűjtöttük 2018 kiemelkedő termékeit, személyeit és emlékezetes mélypontjait.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.