Hirdetés

Bosszantó Windows-hibák az áprilisi PC Worldben



|

Segítünk elkerülni a rendszer kék képernyőjét. Áprilisi magazinunkban kijavítjuk többek között a rendszer 10 leggyakoribb hibáját, valamint egy ajándék játékkal, segédprogrammal is kedveskedünk olvasóiknak.

Hirdetés

Tele van kisebb-nagyobb bukkanókkal a Microsoft operációs rendszerének történelme. A redmondi cég szoftverének minden sikerére jut legalább egy csúfos bukás, már ami a felhasználók véleményét illeti. A Windows 10 szerencsére a jobban sikerült iterációk közé tartozik, ráadásul a rendszerhez nem csupán hébe-hóba megjelenő, stabilitást és biztonságot javító szervizpakkokat adnak ki, hanem féléves rendszerességgel kezdeményeznek akár radikális változtatásokat is a szoftverben.

Hirdetés

Az állandó frissítések azonban kétélű fegyverként működnek: a régi hibák kijavítása mellett akár újakat is előidézhetnek. Különösen igaz ez új funkciók bevezetésekor vagy a meglévő kódbázis radikális megváltoztatásakor. Minden új verziószámmal bekerülhetnek azelőtt nem ismert hibák és kényelmetlen megoldások, így nem árt naprakésznek lenned a szoftverben végrehajtott változtatásokat illetően. Áprilisi magazinunkban bemutatjuk azt 10 hibát, amely leggyakrabban jelentkezik a Windows 10 felhasználóinál, amelyek ismertetése mellett természetesen azok kijavításához is megoldókulcsot adunk.

Az áprilisi lapszámunkban emellett segítünk élhetőbbé és hatékonyabbá tenni a karanténban töltött mindennapokat, amely érdekében PC World Plus mellékletünkre a teljes 2019-s évfolyamunk at feltöltöttük PDF formátumban, illetve szoftveres tippjeink között megmutatjuk, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni otthoni munkavégzéskor, mely szoftverekkel és szolgáltatásokkal tehető hatékonyabbá a home office. Emellett az otthoni szórakozásra is kiemelt figyelmet fordítunk, megmutatjuk, hogy mely paraméterek alapján érdemes tévét választani, e téren mit jelentenek a fontos kifejezések és rövidítéseke, valamint friss magazinunkban azt is megmutatjuk, hogy miként készíthetsz saját Netflix-et.

Tesztjeinkből pedig kiderül, hogy melyik jelenleg a legjobb középkategóriás videokártya, hogy mire képesek a Microsoft Surface noteszgépek, hogy az idei két androidos csúcskészülék (Samsung Galaxy S20 és Huawei P40 Pro) közül melyik számít jobb vételnek, valamint a legjobb ingyenes rajzolóprogramokat és a Huawei HMS operációs rendszerét is górcső alá vesszük.

A márciusi magazinunk mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk a Smart Defrag fél éves PRO kulcsát, a PC World teljes 2019-es évfolyamát, valamint a kiváló Dead Rising 2 játék Steam kulcsát.

További témáink részletesen:

Játék mint szolgáltatás

A játékfejlesztés gigászi költségei arra sarkallják az iparág szereplőit, hogy folyton új pénzkereseti lehetőségekkel rukkoljanak elő az előfizetési díjaktól a mikrotranzakciókig.

Gaming kiegészítők a telefonodhoz

Rengeteg extra komponens közül választhatsz, ha okostelefonos játékélményedet szeretnéd a csúcsra járatni. Cikkünkben bemutatjuk a legjobbakat.

HMS, az új kihívó

Google szolgáltatások nélküli Android? Kipróbáltuk, mit tud a Huawei saját fejlesztésű ökoszisztémája.

A játék-PC lelke

Fontos, hogy a számítógép kiegyensúlyozott legyen, de ha játékról van szó, mégiscsak a videokártya számít a leginkább. Megnéztük, 100 ezer forint környékén melyikkel jársz a legjobban.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.