Hirdetés

Windows-titkok a márciusi PC Worldben



|

Legújabb kiadványunkban bemutatjuk a rendszer titkolt beállításait, és kiiktatjuk a bootolás rémeit. A lap mellé ajándékba adjuk a novaPDF dokumentumkezelőt, valamint friss Android Superguide kiadványunkat is.

Hirdetés

Sokkal többre képes a Microsoft operációs rendszere, mint gondolnád! Az elmúlt évtizedek alatt hatalmassá nőtt platformba rendkívül gazdag funkcionalitást zsúfoltak bele a fejlesztők, amely tudásnak a legtöbb felhasználó mindössze csak egy kis százalékát használja ki, pedig egy, vagy két kattintással távolabb igazi kincsek rejtőznek. Márciusi magazinunkban bemutatunk 32+1 rejtett Windows 10-beállítást és -funkciót, amelyeket mi is előszeretettel használunk. Friss kiadványunkban emellett megmutatjuk, hogy miként száműzheted a bootolás rémeit, valamint a BIOS-frissítésnek lépésein is végigvezetünk, minden fontos lépést megmutatva.

Márciusban emellett kiemelten foglalkozunk a modern otthoni megoldásokkal. Felkutattuk például a hazánkban kapható legjobb kétrekeszes hálózati adattárolókat, amelyekkel te is kiépítheted a saját, privát felhődet. Emellett a Wi-Fi mesh technológiát is részletesen bemutatjuk, az okosotthon védelmi és különleges konyhai eszközökkel egyetemben. Emellett magazinunkban leleplezzük a gyártók trükkjeit, és utánajárunk, hogy létezik-e tervezett elavulás fogalma. Sőt, magazinunkban a Kaspersky régiós vezetőjét is megszólaltatjuk, hogy reagáljon az amerikai kormányzat kémkedéssel kapcsolatos vádjaira.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az novaPDF dokumentumkezelő szoftverét, amellyel gyerekjáték a PDF állományok előállítása, valamint a legújabb Android Superguide kiadványunkat is a lap mellé csomagoltuk digitális, kereshető formában.

További témáink részletesen:

Többmonitoros rendszerek

Munka, játék, szórakozás - minden esetben hasznos az óriási képernyőfelület. Ehhez nem is kell drága kijelzőt vásárolni, több monitort is egybekapcsolhatunk.

Elektronikai nagytakarítás

Az ördög a részletekben rejlik. Különösen igaz ez a számítógép tisztításával kapcsolatban: nem mindegy, melyik alkatrészt hogyan portalanítod és fertőtleníted.

Ostoba zsenik

A legfurcsább, legfeleslegesebb és mondjuk ki, legostobább okoseszközöket vesszük sorra, amelyek ráadásul biztonsági fenyegetést is jelenthetnek.

5+1 notebookhiba javítása

A látszólag végzetes laptopkatasztrófák javítása sok esetben egyszerűen, házilag megoldható. Összegyűjtöttük a tipikus hibákat és azok megoldásait.

címlap

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.