Hirdetés

Xboxos gamereknek kedvez a Razer



|

250 dollárba kerül a Razer első billentyűzete és egere, amelyet kifejezetten a Microsoft Xbox One konzoljához tervezett.

Hirdetés

A Microsoft Xbox One konzolja nem elég, hogy a Windows 10 egy módosított verzióját futtatja, most PC-szerűbb lesz, mint valaha. A Microsoft idén már elindította a billentyűzetek és az egerek támogatását bizonyos felhasználók körében, most pedig kezdenek előkerülni az első olyan egerek és billentyűzetek, amelyeket kifejezetten az Xbox One-hoz terveztek. 

Hirdetés

Ilyen például a Razer újdonsága, a Turret for Xbox One is. Egy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret kapunk, 250 dollárért. A mechanikus billentyűzet persze RGB-s világítási rendszert és dedikált Xbox-gombot is kapott, ami a Dashboardot nyitja meg egyetlen lenyomással. 

A Turret persze nem csak egy billentyűzet. A kényelem jegyében beépített egérpaddal jön, amin a vezeték nélküli gameregér használható. A rágcsáló 16 000 DPI-s felbontással és mechanikus kapcsolókkal operál. Alternatívaként persze bármilyen régi egér jó lehet, legalábbis a Microsoft azt ígéri. 

Sajnos az effajta perifériákat támogató játékok listája még mindig nagyon rövid. Néhány népszerű azért rajta van, úgy mint a Fortnite, a Minecraft vagy a Warframe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.