Hirdetés

Bezöldült a júliusi PC World



|

A legjobb green-IT megoldások, nyílt forrású rendszerek és a leggyorsabb SSD-k egyetlen lapszámban. A magazin mellé 12 GameStar magazint, multimédiás ezermestert adunk ajándékba.

Hirdetés

A technológiai fejlődés mögött - legyen szó a kerék, az elektromosság vagy éppen a mélyhűtés feltalálásáról - minden esetben egy jól meghatározható motiváció állt: az emberi élet könnyebbé tétele. Eszközhasználók vagyunk, akik szeretnének mindent a lehető legegyszerűbben, a lehető legkevesebb munkával elvégezni. Sokáig hitte az emberiség, hogy tudja, mi a jó neki, viszont az elmúlt száz év megmutatta, hogy vannak olyan tényezők, amelyek túlnőnek az emberi értelmen, és van, hogy egy jobbító szándék is összességében árt az emberiségnek, a Földünknek. Legújabb számunkban megmutatjuk azokat a technológiákat, amelyek élhetőbbé tehetik bolygónkat, valamint azokat a praktikákat, amelyekkel nem csak áramot takaríthatsz meg, hanem ki is tolhatod eszközeid üzemidejét.

Tesztjeinkben pedig utánajártunk annak, hogy jelenleg melyik a leggyorsabb fél terabyte kapacitású SSD, jellemzően otthoni eszközökkel mennyire szerelhetők meg napjaink okostelefonjai, az olcsóbb mobilok közül melyek a legjobb vételek, melyik a jelenleg legjobb Linux disztribúció, és melyek azok az alkalmazások, amelyekkel nyomon követheted kiadásaid és bevételeid alakulását.

Emellett megmutatjuk, hogy miként érdemes tesztelni a kiszemelt eszközöket közvetlenül a kereskedőknél, hogyan lehet szuperolcsó repülőjegyeket vásárolni, valamint hogy miként lehet védekezni a ZombieLoad-támadások ellen.

Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk az Audials legalitást határán egyensúlyozó médialejátszóját, valamint a GameStar magazin teljes 2018-as évfolyamát kereshető, digitális formában.

További témáink részletesen:

Fény derül a sötét módra

Az elmúlt hónapokban egyre több asztali számítógép, táblagép és okostelefon képernyője borul
sötétségbe. Vajon miért választja felhasználók növekvő tábora ezt az üzemmódot, és milyen előnyei és hátrányai lehetnek?

A legjobb olcsó mobilok

Az okostelefonok piacán már nem is 100, hanem akár 50 ezer forint alatt is találhatsz remek készülékeket, ezeket mutatjuk be több mint két tucatnyi mobilt felsoroló cikkünkben.

Viszlát, Windows!

Van úgy, hogy betelik a pohár, és le szeretnénk szállni a Windows-vonatról. Kérdés, hogy mire lehetne egyáltalán átszállni.

Kábelrendezés elegánsan

Esztétikailag nagy hibának minősül, ha szabadon lógnak a kábelek a számítógépházadon belül,
ráadásul PC-d teljesítményére is rossz hatással lehet az összecsapott szerelés. Segítünk rendbe tenni géped belsejét.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.