Hirdetés

1 TB-os a Lexar új hordozható SSD-je



|

Olyannyira hordozható az 1 TB-os Lexar SL200 SSD, hogy kábel nélkül csak 40,6 grammot nyom a mérlegen.

Hirdetés

Megérkezett a Lexar legújabb külső adattárolója, az SL200-as SSD, mely akár 550 MB per másodperces olvasási és 400 MB per másodperces írási sebességre is képes. 256 bites AES titkosítás jellemzi, és USB-C port található rajta. A gyártó szerint ellenáll a rázkódásnak, vibrációnak és ütéseknek, és 3 év garancia is jár mellé. Jelenleg 512 GB-os vagy 1 TB-os kapacitással választható, egyforma méretek mellett. 

Hirdetés

Színekből csak a szürke elérhető, de ez talán nem számít olyan sokat. Kapacitás szerint 90 vagy 160 dollárt kell fizetni az új adattárolóért, de egyesek források szerint 2 TB-os kiadás is érkezik majd később. 

Az USB 3.1-es meghajtó további érdekessége, hogy 86 x 60 x  9,5 milliméteres, kábel nélkül 40,6 grammos. Vagyis a hordozható jelzőt a szó szoros értelmében kell venni. Windows, Android és macOS rendszerekkel egyaránt használható az SL200 adattároló. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.