Hirdetés

10 nm-es Intel CPU-val és Radeon grafikával készül a Crimson Canyon NUC



|

Az új NUC az Intel első 10 nm-es Core processzorával támad, ráadásul AMD Radeon grafikus vezérlést is kap.

Hirdetés

Az Intel a jelentések szerint az utolsó simításokat végzi a Crimson Canyon NUC-n, amibe beépíti az első 10 nm-es Core processzorát. Még jobb, hogy ebbe dedikált AMD Radeon videokártya is kerül. 

Hirdetés

Az NUC8i3CYSM jelzésű asztali gépbe egy Intel Core i3-8121U Cannon Lake processzort tesz a gyártó, 8 GB duplacsatornás LPDDR4 memóriával és AMD Radeon RX 540 mobilos GPU-val, 2 GB dedikált GDDR5-ös memóriával. Mindezt egy 1 TB-os, 2,5 hüvelykes merevlemez egészíti ki. Akad azért egy M.2-2280-as slot is NVMe és SATA SSD-knek. A 2-magos, 4-szálas CPU pedig akár 3,20 GHz-en is tud dolgozni. Az RX 540-es GPU 512 stream processzort kapott, illetve a Polaris architektúrára építkezik. 

A modern apróság 802.11ac-s WiFi-t és Bluetooth 5.0-t is kínál, és persze 1 gigabites Ethernet is van. Akad továbbá infra, beamformingos mikrofon, SDXC-olvasó, sztereó HD audio, négy USB 3.1 port, két HDMI 2.0b és 7.1-csatornás audio. Sajnos árakról még nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.