Hirdetés

10 nm-es NUC-t nyugdíjazott az Intel



|

Vakvágányt jelentett a 10 nm-es Cannon Lake-alapú NUC, ezért gyorsan kivonja a forgalomból az Intel.

Hirdetés

Az Intel nemrég döntötte el, hogy számos NUC-t nyugdíjba küld. Ez önmagában nem annyira érdekes, az már viszont az, hogy olyan is akad a listán, amely a gyártó Cannon Lake mikroarchitektúráját használta. 

Hirdetés

A Cannon Lake bár 10 nm-es technológiával készült, vakvágányt jelentett az Intel számára. Mindössze egy CPU-ról van ugyanis szó, a Core i3-8121U-ról, amit mindössze alig néhány eszközbe építettek be.

A processzor teljesítménye nem annyira rossz, ellenben integrált grafikus vezérlése nincs. 

A Crimson Canyon NUC-k október 28-án mentek nyugdíjba, de az Intel ügyfelei még december 27-ig adhatnak le rendelést. Az utolsó szállítmányokat február 28-án adják fel. Szintén kivonta az Intel a forgalomból a Pinnacle Canyont és a Rock Canyont, ezek viszont még Braswell és Broadwell chipekre építettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.