Hirdetés

100 órás üzemidőt kínál a Sennheiser új gamer-fejhallgatója



|

Itt a Sennheiser GSP370 vezeték nélküli gamer-fejhallgató, egy feltöltéssel pedig akár 100 órás üzemidőt is kínálhat.

Hirdetés

A Sennheiser legújabb gamereknek szánt fejhallgatója a vezeték nélküli GSP370 lett, amelynek van egy nagy különlegessége. Egy feltöltéssel akár 100 óra használatot is lehetővé tesz. 

Hirdetés

A jelenlegi GSP670-es csúcsmodellhez képest a gyártó jelentősen tudta növelni a hatékonyságot, több mint ötszörös mértékben. A korábbi top termék ugyanis maximum 16-20 órát bírt egy töltéssel. A teljesítményre nincs hatással a nagyobb üzemidő. 

A fejhallgatón van zajszűrős mikrofon, a komfortról memóriahabos betétek gondoskodnak. A termék PC-vel, Macekkel és PS4 konzollal is kompatibilis, megfelelő adapterrel vagy új kontrollerrel az Xbox használata sem gond. 

A 199,95 dollárba kerülő fejhallgató Bluetooth 5.0-t használ, van microUSB-s töltőkábel, ami akkor is lehetővé teszi a használatot, ha a fejhallgató lemerült. Egy darabig ingyen tartó is jár a csomaghoz (a GSA 50). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.