Hirdetés

15 év után visszatért a legenda: itt a Classic IntelliMouse



|

A Microsoft ugyanazt a formát és méretet vette alapul az új egerénél, amely már meg is jelent a piacon.

Hirdetés

A néhány hónappal korábbi ígéreteknek megfelelően megérkezett a Microsoft új Classic IntelliMouse egere. A redmondi óriás külön bejegyzésben emlékezett meg a legendáról, és elárulta, hogy igen jó ötletnek tartja a rágcsáló visszatérését. Az egér eredetileg 1996-ban jelent meg, és utoljára 2003-ban frissült. 

Hirdetés

Az eredeti modell az átlagfelhasználóknál és a gamereknél is nagy sikert aratott, a forma mellett az optikai szenzornak, a hasznos görgetőgombnak és a remek Omron kapcsolóknak hála. Az egér utoljára 15 éve, 2003-ban frissült, akkor a harmadik verzió érkezett meg. Az új, mostani modell erre épül, pontosan ugyanazt a formát és méretet hozza vissza, mint amit a 2003-as IntelliMouse Explorer 3.0 adott. 

Az új modell persze sokkal strapabíróbb lett, ráadásul modern technológiával frissült. A bal és a jobb gomb alá Omron kapcsolók kerültek, a görgetőgomb és az oldalsó gombok Kailh kapcsolókat kaptak, és az oldalsó gombok hatalmas fejlődést jelentenek az ígéretek szerint. 

A Microsoft Classic IntelliMouse vételára 44,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.