Hirdetés

16 hüvelykes MacBook Pro érkezhet



|

Az IHS Markit forrásai szerint idén ősszel mutatja be az Apple a 16 hüvelykes MacBook Pro laptopot.

Hirdetés

Az Apple egykor még 17 hüvelykes MacBook Prót is kínált, és vannak rajongók, akik szeretnék, ha ismét lenne ekkora Apple laptop. Az IHS Markit úgy értesült, hogy az Apple kedvezhet ezeknek a rajongóknak, ugyanis hamarosan bemutat egy 16 hüvelykes MacBook Prót. 

Hirdetés

Az IHS Markit úgy látja, hogy az Apple az idei szeptemberi eseményen mutatja be az új terméket. A friss MacBook Pro 16 hüvelykes, 3072 x 1920-as LCD-kijelzőt kaphat, amit az LG gyárt. Korábban Ming-Chi Kuo is említett hasonlót. 

Ez a nagy MacBook Pro lenne az Apple legdrágább laptopja, és már az új macOS Catalina rendszerrel jelenne meg, friss Intel és AMD chipekkel. Valószínűleg a jelenlegi legerősebb 15,4 hüvelykes MacBook Próból indul majd ki az Apple, tehát 8-magos, kilencedik-generációs Intel processzorra és AMD Radeon Pro 560X vagy Pro Vega 20 grafikus vezérlőre számíthatunk. 

Sokan attól tartanak, hogy az elmúlt évek hőproblémáit figyelembe véve itt is gond lesz a hűtéssel, hiszen a nagyobb kijelző nem garancia a nagyobb házra és hűtésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.