Hirdetés

16-magos chipeket is hoz az AMD Ryzen Threadripper 5000 széria



|

Visszatérhet a 16-magos AMD HEDT chip, a Zen 3-alapú Ryzen Threadripper 5000 széria keretében.

Hirdetés

A Gensis Peak, vagyis a Zen 3-alapokra építkező Ryzen Threadripper 5000 széria várhatóan a következő hetekben mutatkozik be, és a szivárgások szerint visszahozza a 16-magos HEDT chipeket az AMD. Mindez jó hír a kategória rajongói számára, ugyanis ár-érték arányban sokan ezt tartanák a legjobb választásnak. 

Hirdetés
Ha tényleg lesz 16-magos Threadripper chip, akkor az a szintén 16-magos, fogyasztói Ryzen 5950X mellett lesz elérhető. Yuri Bubliy szerint mindenesetre rövidesen bejelenti az AMD a szóban forgó új HEDT lapkát is. 

Hirdetés

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Genesis Peak lapkák támogatják-e majd a meglévő TR4-es lapkakészletet vagy pedig új alaplap vásárlását igénylik majd. A névadásban mindenesetre a Ryzen 5950X miatt várhatóak változások. 

A 2021-es CES-en várhatóan többet is megtudunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.