Hirdetés

18 hüvelykes gamer laptopot hozhat az ASUS a CES-re, hogy a luxusmárkákkal szálljon szembe



|

Az Alienware és a Razer szörnyei ellen küldik ringbe a várhatóan RTX 4000-es kártyával szerelt monstrumot.

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy az utóbbi időben megúszósan, visszafogodtan dobná piacra a Republic of Gamers széria termékeit az ASUS. Az elmúlt hónapokban láttunk 42"-es OLED monitort, hamarosan jön egy 27"-os OLED gamer panel, villantottak egyedi ROG Phone 6-ot, hamarosan pedig egy brutális méretű laptoppal riogatják majd a gamereket.

A közösségi felületeken már elkezdték tease-elni azt a laptopot, amelynek bemutatójára várhatóan csak a január elején esedékes CES-ig kell várni. Az ASUS január 3-án tartja majd a saját sajtóeseményét, ott mutatkozhat be a Weibo-n csak "Big guy" néven emlegetett 18"-es gép. Természetesen nem maradt le róla az RGB világítás, a motorháztető alá pedig minden bizonnyal egy 13. generációs Raptor Lake HX processzor és egy RTX 40-es grafikus chip kerül.

Hirdetés

A hangulatkeltés persze már elkezdődött ezzel a videóval.

Az ASUS nem az első, aki 18"-es géppel készül 2023-ra. A Razer Blade 18 a napokban szivárgott ki, és az Alienware is villant majd valamit. Az ufós cégnek nem ez lesz az első ilyen próbálkozása, de utoljára több mint 10 évvel ezelőtt dobtak piacra 18,4"-es gamer gépet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.