Hirdetés

1800 wattos tápot villantott az Enermax



|

A nehézsúlyú tápegységet kategóriájában indul a MAXREVO 1800, amely ennek ellenére csak 18 centiméteres.

Hirdetés

Az Enermax nemrég bemutatta a legújabb tápegységét, a MAXREVO 1800-at, ami akár 1900 wattos teljesítményre is képes. A nehézsúlyú kategóriában induló PSU a hatalmas erő ellenére csak 18 centiméteres, vagyis jóval kisebb, mint a megszokott 22 centiméteres társai. 

Hirdetés

A tápot hat +12 voltos ág és 12 PCI-E csatlakozó jellemzi, több-GPU-s rendszerekhez tervezték, így videós munkaállomásokba, szerverekbe és ipari PC-kbe is. Illetve azoknak a gamereknek, akik a lehető legtöbbet, legjobbat akarják. 

A Turbo Switch technológia a komponensek hőmérsékletét akár 15 Celsius-fokkal is tudja csökkenteni, ilyenkor 3100-as percenkénti fordulaton pörög a ventilátor a teljesen moduláris tápban. 80Plus Gold és 80Plus 230V EU Gold minősítést egyaránt szerzett a termék, amelyhez egy FANICER ventilátor is jár. A tápra pedig 10 év garanciát ad a gyártó, és már ebben a hónapban piacra dobja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.