Hirdetés

192 GB RAM-ot tenne a gépedbe a G.Skill



|

A 28-magos Intel Xeon W-3175X processzorhoz készültek a 6-csatornás memóriacsomagok, amelyek akár 192 GB-os kapacitást is kínálnak.

Hirdetés

A G.Skill megint letett valamit az asztalra, amire sokan felkapják a fejüket. Itt vannak az ultragyors, ultranagy kapacitású Trident Z Royal DDR4 RGB memóriák, amelyek az Intel korlátlan szorzójú, 28-magos Xeon W-3175X processzorához készültek

Hirdetés

A memóriacsomagok 6-csatornás, 6-vagy 12-modulos kiadásokban érhetőek el a Trident Z Royal széria keretében, DDR-4000 CL17-18-18-38-as sebességgel, 1,35 voltos feszültségi érték mellett. 

Mindez nagyon komoly munkaállomást jelent, igen durva RAM-mennyiséggel. A 8 GB-os modulokkal 96 GB RAM-ot ad így egy konfiguráció, míg a 16 GB-os modulokkal már 192 GB-os a RAM-kapacitás. A stressztesztet egy ASUS ROG Dominus Extreme alaplapon végezték. Értelemszerűen az Intel XMP 2.0 is támogatott. 

Az említett Xeon CPU egyébként 3000 dollárba kerül, és a tippek szerint ennyi lehet az ára majd a 192 GB-os kitnek is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.