Hirdetés

200 Hz-es, 4K-s, HDR-képes gamermonitorokkal készül az AOC



|

35 hüvelykes képátlóval kedveskedne a játékosoknak az AOC új, AGON 353-as monitorszériája.

Hirdetés

Az AOC már dolgozik a következő-generációs csúcsmonitorain, amelyekkel kifejezetten a gamereknek kedveskedne, az AGON szérián belül. Az AGON 353-as sorozat azt a 352-es szériát váltja le, amely még tavaly februárban érkezett. 

Hirdetés

Idén marad a 35 hüvelykes képátló, a specifikációk viszont fejlődtek. A VA-panel 4K-s felbontást garantál, 1000 nites maximális fényerővel HDR módban. A válaszidő 1 milliszekundum (4 ms G2G), a maximum képfrissítés 200 Hz-es lehet, az AMD FreeSync 2 és az NVIDIA G-Sync HDR egyaránt támogatottak. A DCI-P3-at 100 százalékban lefedi a panel. 

A sorozat két modellt kínál majd, az egyik a FreeSync 2-t, a másik a G-Sync HDR-támogatja. Az NVIDIA-verzió ugyanakkor abban is más lesz, hogy eltérő technológiát használ, és így még nagyobb kontrasztot garantál. Ez júniusra várható, az AMD-s változatról még nincs hír, ahogyan az árakról sem. 

Csatlakozók terén HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 és négy USB 3.1 áll majd rendelkezésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.