Hirdetés

2000 wattos a Spire bányásztápja



|

Várhatóan 100 000 órát bír majd a bányászoknak készült, 2000 wattos SP-ATX-2000W-BTC/ETH.

Hirdetés

A kriptovaluták okozta bányászőrület miatt a hardvergyártók idővel speciális videokártyákkal és alaplapokkal álltak elő, majd némi idő elteltével megérkeztek a bányászoknak szánt tápegységek is. 

Hirdetés

Most itt egy újabb, a Spire jóvoltából. Az SP-ATX-2000W-BTC/ETH egy ATX/PS2-es táp, GPU-alapú bányászgépekbe. 

A tervezéskor nem csak arra figyeltek, hogy elég sok legyen a PCIe-csatlakozó, hanem arra is, hogy a kábelek megfelelően hosszúak legyenek. Ennek hála nem lesz gond a videokártyák tömegével sem. A PSU összesen 18 PCIe-csatlakozót kínál, ebből 10 van, ami 6-tűs, 8 pedig, ami 6+2-tűs. Összesen 13 SATA-csatlakozó is van, illetve egy 4+4-tűs EPS és egy 24-tűs ATX. 

Az egy darab +12 voltos ággal rendelkező táp 85 Plus Gold hatásfokkal rendelkezik, és minden szokásos védelmet tud, amit csak elvárhatunk tőle. Két darab 80 milliméteres ventilátora van, és a Spire szerint nagyjából 100 000 órán át működik. 

2 év garancia jár mellé, és darabja 199,95 euróba kerül. Bárki nem vehet ilyet azonban: jelenleg B2B platformokon árulják, 200-as minimum rendeléssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.